Belgisch bedrijf
Deskundig advies en support
Eigen voorraad = snelle verzending
4 afhaalpunten

Algemene voorwaarden

Voorwaarden

 

We hebben gekozen voor eerlijke, korte en duidelijke algemene voorwaarden die voor iedereen te begrijpen zijn.

 

1. Wettelijke gegevens:

Sweet Store, Sweet Planet en Sweet Truck zijn een onderdeel van Mister Store BVBA.
Ons adres:
Reikemstraat 10
3020 Herent
België
Dit is geen bezoekadres. U kunt enkel op afspraak bij ons langskomen voor uw bestelling te komen afhalen, indien u hiervoor heeft gekozen.
Onze btw nummer: BE0674.767.038
Onze telefoonnummer: 0488 00 00 75

 

2. Toepasselijkheid

Deze voorwaarden zijn enkel van toepassing als je bij ons koopt of al gekocht hebt. In deze voorwaarden staat wat we voor u doen en wat we van u verwachten.
Als u bij ons een bestelling plaatst, dan aanvaard u uitdrukkelijk onze algemene voorwaarden. Deze kan je ten alle tijden terugvinden op onze website. 

3. Herroepingsrecht

U heeft wettelijk het recht om uw bestelling (een of meerdere goederen) 14 dagen na ontvangst zonder enige opgave van reden te annuleren en terug te sturen. Hiervoor dient u een retour aan te melden. Dit kan door een mail te sturen naar ons ([email protected]) met als in bijlage het herroepingsformulier. Deze kosten zijn voor de klant.
Eetbare producten die geopend zijn kunnen niet teruggestuurd worden. 
U dient de retourgoederen terug retourneren in originele staat en verpakking.
Na ontvangst van retourgoederen hebben we 14 dagen de tijd om uw bedrag terug te crediteren.

Gepersonaliseerde zoetigheden zoals taarten, cupcakes, donuts,... kunnen uiteraard niet geretourneerd worden. Dit omdat het een gepersonaliseerde product betreft en vers/eetbaar.

4. Prijzen

Alle prijzen zijn inclusief btw.
Af en toe gebeurt het dat er een menselijke fout gebeurt. Indien er over een overduidelijke vergissing gaat, zij we niet verplicht om je alsnog te leveren en kunnen uw bestelling annuleren.
Prijzen op de website kunnen afwijken van onze winkels of persoonlijke offertes per mail of andere kanalen. 

5. Betaling

Je kan online betalen via de betaalmodules op onze website. Dit gebeurt telkens met een veilige ssl-verbinding. U kunt ook kiezen om via overschrijving te betalen. Let wel op dat de bedrag eerst bij ons dient toe te komen alvorens wij uw bestelling verwerken. Indien wij de betaling niet ontvangen binnen de 8 dagen na bestelling kunnen we deze bestelling annuleren.

6. Verzending/afhaling

Hiervoor kunt u terecht op onze pagina: Verzend en afhaalmethodes.

7. Overmacht

Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden bij te late verzending/levering door overmacht. Zoals weersomstandigheden, verkeer, en dergelijke.

8. Annulering:

Bestellingen die geleverd moeten worden binnen 48 uur kunnen niet meer geannuleerd worden.
Wij behouden ten alle tijde de mogelijkheid om uw bestelling te annuleren. Dit is steeds 48 uur op voorhand. Wij betalen de orderbedrag (inclusief leveringskosten) terug. 

9.Privacy

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om uw order te kunnen verwerken.

Volgende gegevens hebben wij nodig:
Naam
Adres
Afleveringsadres
Telefoonnummer
E-mailadres
Betaalmethode

Deze gegevens stellen wij ter beschikking aan derder die betrokken zijn voor het verwerken van uw bestelling. (zoals vervoerder) Deze derden zijn verplicht deze vertrouwelijke gegevens geheim te houden en niet doorgeven aan derden. Sweet Store (Mister Store bvba) zal uw persoonlijke gegevens ook niet aan derden doorgeven die niet betrokken zijn bij uw bestelling.

U kunt steeds schriftelijk uw gegevens opvragen, aanpassen en verwijderen.

Bij een recensie in onze gastenboek bepaalt uzelf of u uw persoonlijke gegevens toevoegt of liever een anonieme recensie plaatst.
Wij behouden ook het recht om reacties die niet aan onze voorwaarden voldoen, niet te publiceren. U kunt ook ten alle tijden ons schriftelijk melden om uw recensie te verwijderen van onze website.

U kunt ook u inschrijven voor onze nieuwsbrief. U kunt ten alle tijden u uitschrijven van onze nieuwsbrief.

10. Klachten en geschillen

Klachten over de uitvoering van de overeenkomst moeten binnen een termijn van 14 dagen vanaf ontvangst van goederen ingediend worden bij Sweet Store. De klacht moet volledig en duidelijk omschreven worden. Hierbij dient er ook indien mogelijk fotografisch materiaal toegevoegd worden.

Mister Store bvba beschikt ook over 14 dagen om op deze klacht te antwoorden.

Bij geschillen, die niet onderling opgelost kunnen worden, is enkel de ondernemingsrechtbank van Leuven - België - bevoegd en valt het onder de Belgische Wetgeving.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »