Chocuise souplesse neutraal / wit RPSO MB
Souplesse Neutraal is hetzelfde als de Witte Chocolade Souplesse (chocuise cacaofantasie wit). Chocuise Souplesse is een flexibele coating die je kunt gebruiken als decoratie en/ of afdekking van gebak, brood en stukwerk. Het wordt toegepast als een product wordt verwerkt via de vriezer of koeling. De souplesse hardt niet volledig uit. Het blijft flexibel, waardoor het niet van het product afknapt. Na ontdooien van het product, vormt zich geen condens op de coating. Het voordeel van de neutrale souplesse is dat je zelf kleur en smaak kunt toevoegen.
De voordelen op een rijtje:
Verpakking: emmer à 3 kg
Gebruiksadvies:
Opsmelten bij een temperatuur van ±50°C. Afhankelijk van de gewenste laagdikte verwerken bij een temperatuur van 25-35°C. Product na couvreren/ decoreren koelen.
Ingrediënten:
Suiker, plantaardig vet, plantaardige olie, lactose, weipoeder, emulgatoren E492, E322, aroma
Bewaaradvies: koel en droog bewaren.
Voedingswaarde per 100 gram
Energiewaarde 2.430 kJ, 583 kcal
Vetten, waarvan 37 g
Verzadigd 29 g
Enkelvoudig onverzadigd 7 g
Meervoudig onverzadigd 2 g
Koolhydraten, waarvan 61 g
Suikers 61 g
Vezels 0 g
Eiwitten 1 g
Zout 0,16 g