[translator-revolution-dropdown]

Sweet Planet

B2B

Sweet Planet ontwerpt lekkers voor elke gelegenheid. Denk aan de opening van een nieuwe locatie, een productlancering, een receptie, een pensioenviering, een jubileum, eindejaar of andere feestelijke gelegenheden. Altijd voorzien van uw logo, branding en/of gewenste bedrijfskleuren.

Bekijk de B2B pagina voor meer inspiratie.

Ja, dankzij onze eigen hoogwaardige koelwagens wordt het heerlijke gebakjes heelhuids en met de grootste zorg geleverd waar u dat wilt. In België, Nederland en Luxemburg.

Ja, Sweet Planet ontwerpt lekkers in zowel kleine als grote hoeveelheden. Afhankelijk van uw specifieke behoeften. Wij zijn de marktleider voor bedrijfszoetigheden in elke hoeveelheid. Van één taart tot wel 200 (of meer). Van 6 cupcupcakes tot wel 5000 (of meer).

Ja, Sweet Planet biedt de mogelijkheid om zoetigheden te personaliseren door middel van bedrijfskleuren of logo. Dit geeft uw boodschap een unieke uitstraling.

Ja, wij bieden traktatiezakjes aan voor elke hoeveelheid! Bezoekers kunnen hiermee nagenieten van de heerlijke zoetigheden na afloop van het evenement. De zakjes kunnen zelfs voorzien worden van een leuke sticker met uw logo.

Scroll naar boven